MEGTEKINTÉS

DS 3 PERFORMANCE LINE

Új DS 3 PERFORMANCE LINE

KARAKTERES ELEGANCIA

Éjfekete árnyként suhan az úton

Merész stílus, kifinomult díszítések: a DS 3 PERFORMANCE LINE modellváltozata a mélyfekete szín eleganciáját feltűnő dekorelemekkel ötvözi.

külső

Új keréktárcsák

Az új DS 3 PERFORMANCE LINE exkluzív keréktárcsáit kárminvörös kerékközép díszíti

Speciális fekete PERFORMANCE LINE dekorelemek

Az új DS 3 PERFORMANCE LINE modelleken megjelenő lakkfekete DS Wings, a fekete DS logó és a Performance Line feliratok a kiemelkedően szofisztikált, exkluzív modellváltozat különleges ismertetőjegyei.

Performance Line embléma

A DS Automobiles DNS-ét képviselő Performance Line változatot sajátos, háromszínű jelzés díszíti: a kárminvörös a dinamikus teljesítményt, a fehér a tisztaságot, a pezsgőszín pedig a győzelmet szimbolizálja.

BELTÉR

Modern és letisztult

Az üléseket, a műszerfalat és az ajtópaneleket borító Alcantara kárpit stílusa nemes és egyéni, a kárminvörös és a pezsgőszín Performance Line díszítések, valamint a szürke Lama tetőkárpit pedig különösen puhává és elegánssá teszik a belteret.

A perforált bőrkormány elegáns, dinamikus, sportos hatást kelt.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .