MEGTEKINTÉS

DS 3 E-TENSE VÁLLALKOZÁSOKNAK MOST KIVÉTELES KONDÍCIÓKKAL

Az első benyomás az üzleti életben is rendkívül fontos. Tegye egyedivé vállalkozása megjelenését a stílusos DS 3 E-TENSE-szel! A kompakt méretű SUV kifinomult eleganciája sehol sem marad észrevétlen. 156 LE-s villanymotorja magabiztos teljesítményt nyújt, 54 kWh kapacitású akkumulátorával egy feltöltéssel akár 404 km WLTP hatótávra képes. A 100 kW-os DC töltésnek köszönhetően akkumulátora akár 30 perc alatt 80%-ra tölthető.

 

 

 

Elektromos járműbeszerzés támogatása vállalkozásoknak 2024

Magyarországi vállalkozások 2024. február 5.-től pályázhatnak elektromos személyautók és kisteherautók beszerzésére.

A sikeres pályázók AKÁR 3,6 MILLIÓ FT ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL vásárolhatnak elektromos DS 3-at a pályázatban meghatározott feltételek szerint1.

 

Főbb tudnivalók a pályázatról:

 

  • Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel, magyar adószámmal rendelkező és a pályázati feltételeknek megfelelő gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek és egyéni vállalkozások pályázhatnak (kivétel: Gépjárműkölcsönzés – TEÁOR 771 és Gépjármű kereskedelem – TEÁOR 451).
  • A DS 3 E-TENSE modell esetén a megpályázható összeg 3,6 millió Ft (54 kWh bruttó akkumulátor kapacitás).
  • Az egy gépkocsira eső maximális elszámolható költség (vételár) nettó 14 millió / bruttó 17,78 millió Ft.
  • A pályázat 2024. február 5. 10:00-tól 2025. március 31. 10:00-ig nyújtható be.
  • A támogatást a projekt fizikai befejezését követően, utófinanszírozással folyósítják.
  • A támogatott járműre teljes körű CASCO biztosítást szükséges kötni.
  • A projekt fizikai befejezésének a projekt megkezdésétől számított 20 hónap alatt, de legkésőbb 2026. április 30-ig meg kell történnie.
  • 3 éven belül, de legkésőbb 2027. december 31-ig a támogatással vásárolt jármű nem adható el és harmadik fél számára nem adható bérbe, használatba.
  • A pályázati keret 30 milliárd forint.

 

 

 

Pályázni szeretnék, mi a teendőm?

 

Töltse le és olvassa el a részletes pályázati anyagot ide kattintva 

 

Kérjen árajánlatot Márkakereskedésünktől ide kattintva.

 

Február 5-től nyújtsa be pályázatát elektronikusan ezen az oldalon.

 

 

  

  

Készletről, azonnal elérhető modellek

 

 

Gyártásból elérhető változatok

 

 

DS 3 E-TENSE Rivoli

 

(1 db elérhető)

Főbb felszereltség:

Artense szürke karosszéria fekete tetővel, fekete bőrkárpitozás. 18” könnyűfém keréktárcsák, 3D online navigáció, automata klímaberendezés, 11 kW-os fedélzeti töltő, 360°-os kamerarendszer, DS DRIVE ASSIST rendszer, DX MATRIX LED VISION fényszórók, ülésfűtés…

 

Bruttó listaár extrákkal:  19 380 000 Ft

Készletkedvezményes1 ár vállalkozások számára állami támogatás nélkül: 16 380 000 Ft

 

Készletkedvezményes árállami támogatást3 igénybe vevő vállalkozások számára:

12 780 000 Ft

DS 3 E-TENSE Performance Line+

 

(1 db elérhető)

Főbb felszereltség:
Hófehér karosszéria, Alcantara® kárpitozás. 18” könnyűfém keréktárcsák, 3D online navigáció, automata klímaberendezés, 11 kW-os fedélzeti töltő, 360°-os kamerarendszer, DS DRIVE ASSIST rendszer, DX MATRIX LED VISION fényszórók, ülésfűtés…

 

Bruttó listaár extrákkal:  19 110 000 Ft

Készletkedvezményes2 ár vállalkozások számára állami támogatás nélkül: 16 590 000 Ft

 

Kedvezményes ár2 állami támogatást3 igénybe vevő vállalkozások számára:

12 990 000 Ft

 

 

 

Gyártásból elérhető változatok kiemelt kedvezménnyel

DS 3 E-TENSE BAstille

 

A DS 3 E-TENSE alapfelszereltsége is rendkívül bőkezű. Magában foglalja - többek között – a tolatóradart, az automata klímaberendezést, a hőszivattyút, a 10,3”-os HD érintőképernyőt, a tempomatot, a MirrorScreen rendszert és a könnyűfém keréktárcsákat.

 

Bruttó listaár:  16 490 000 Ft

 

Vállalati ár4 vállalkozások számára állami támogatás nélkül: 15 340 000 Ft

 

Vállalati ár4 állami támogatást3 igénybe vevő vállalkozások számára:

11 740 000 Ft

DS 3 E-TENSE Performance Line

 

A Performance Line kivitel dinamikus, fekete külső elemivel tűnik ki (fekete logó és típusjelzés, fekete hűtőrács), utasterét a különleges minőségű Alcantara® kárpitozás és a díszvarrások teszik egyedivé.

 

 

Bruttó listaár:  16 940 000 Ft

 

Vállalati ár4 vállalkozások számára állami támogatás nélkül: 15 940 000 Ft

 

Vállalati ár4 állami támogatást3 igénybe vevő vállalkozások számára:

12 340 000 Ft  

 

 

1 A kormányzati RRF-REP-10.10.1-24 kódszámú, vállalkozásoknak szóló elektromos autó pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke 3,6 millió Ft új elektromos DS 3 személyautók esetén (bruttó 54 kWh akkumulátor kapacitás, legfeljebb nettó 14 millió Ft-os vételár esetén, amely az egy gépkocsira eső maximális elszámolható költség). A támogatással beszerezhető gépjárművek darabszáma a vállalkozás munkavállalóinak létszámától függően korlátozott. A támogatás pályázat útján vehető igénybe 2024. február 05. 10:00-2025. március 31. 10:00 között és azt a Miniszterelnökség Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága mint Lebonyolító bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel a Lebonyolító weboldalát, illetve keresse a DS STORE BUDAPEST márkakereskedést!

Jelen ajánlat 2024.02.05.-től visszavonásig, új DS 3 E-TENSE modell esetén a pályázati feltételeknek megfelelő és nyertes pályázattal rendelkező jogi személyek által leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A modell hatótávolsága WLTP szabvány szerint: akár 404  km, vegyes fogyasztása: 15,5-15,7 k Wh/ 100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 0 g/km. A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon a DS STORE BUDAPEST márkakereskedéshez!

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .

ez is érdekelheti

DS 3 BEMUTATÓTEREM
Tudjon meg mindent a modellről 
Bővebben
FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT CÉGEKNEK
Válasszon cégének DS modellt kedvező finanszírozással 
Bővebben
KAPCSOLAT
Tesztvezetéssel, árajánlatadással, szervizkérdésekkel állunk szíves rendelkezésére 
Vegye fel velünk a kapcsolatot
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések