COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Bemutatkozik a DS 3 CROSSBACK prémium SUV

A DS Automobiles bemutatta az új SUV modelljét, a DS 3 CROSSBACK-et.
A kompakt méretű SUV művészi sziluettjével, emblematikus világítótesteivel és egyedi külső-belső stílusával tűnik ki versenytársai közül.

A kifinomult anyagválasztás, az alkalmazott technológiai megoldások és az új platform magas szintű vezetési kényelmet nyújtanak.

 

A legapróbb részletek gondos kidolgozása mindenütt látható. Az erre utaló jelek már az autó külsején is megfigyelhetők:
• az alsó ablakszegélyek rejtve vannak,
• a süllyesztett kilincsek tökéletesen belesimulnak a karosszériába,
• a tetővonal letisztult, látható antenna nélkül,
• a tető a karosszériától eltérő színű fényezéssel személyre szabható,
• a B-oszlop cápauszonyra emlékeztet,
• a krómozott, dupla kipufogócsövek szimmetrikusan vannak elhelyezve.

 

A DS 3 CROSSBACK technológiai tartalma egyedülálló a kategóriában: DS MATRIX LED Vision, DS SMART ACCESS, DS PARK PILOT, FOCAL Electra®HiFi rendszer…
A prémium SUV 100%-ban elektromos E-TENSE változata kompromisszumok nélküli elektromos autózást tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy 300 km lesz az autó hatótávolsága (WLTP menetciklus, 2019-es előírások), ami 450 km-nek felel meg (NEDC menetciklus), és az akkumulátor 30 perc alatt 80%-os szintre tölthető fel.

 

Az újgenerációs DS modellek forgalmazása Magyarországon várhatóan 2018 végén kezdődik meg a DS 7 CROSSBACK-kel, a DS 3 CROSSBACK 2019 tavaszán érkezik.