Új DS 3

Művészien kifinomult

Alapár: 10 090 000 FT bruttó

[cle1: 101722JPG Lang:HU]
 

A modell érkezése hazánkba 2023 elején várható.

TELJESÍTMÉNY

115 kW (156 LE) teljesítményű, 100%-ban elektromos motor
100-130 lóerős benzin- és dízelmotorok

ELEKTROMOS HATÓTÁV

Vegyes használatban akár 402 km hatótáv (WLTP)

FOGYASZTÁS / KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS (WLTP - VEGYES)

0-6,0 L / 100 km
0-135 g / km CO₂ 

ELEGÁNS & MOZGÉKONY Modern formák

A csúcstechnológiát képviselő, hatékony új DS 3 minden utazása során elegáns és stílusos társa lesz. A 100%-ban elektromos meghajtással is elérhető új modell vezetési komfortja minden bizonnyal lenyűgözi majd.

Az új DS 3 motorkínálata

Az új DS 3 többféle motorváltozatban is elérhető:

100%-ban elektromos meghajtással, valamint Blue HDI 130 dízel-, illetve PureTech 100 és 130 benzinmotorokkal

Új DS 3: Akkumulátor

A Formula E sorozatban elnyert két bajnoki cím abban is segítette mérnökeinket, hogy tapasztalataikat az elektromos meghajtás mindennapi felhasználásában is gyümölcsöztessék. Így született meg a kiemelkedően hatékony elektromos motorok új generációja. Az optimalizált aerodinamika és az új akkumulátor hőszabályozásának tökéletesítése révén az új DS 3 E-TENSE még jobb mutatókkal rendelkezik.

TISZTÁN ELEKTROMOS E-TENSE

Az innovatív anyagokból készülő platformra épített új DS 3 100%-ban elektromos változatának megnőtt a hatótávja: vegyes használatban akár 402 km is lehet, ráadásul a kompakt SUV kategória egyik legkönnyebb modellje. Rövidebb és hosszabb utakon is megbízható társ lesz, hiszen akkumulátora mindössze 30 perc alatt 80%-ra tölthető.

új DS 3: Hatótáv

KÜLSŐ KIALAKÍTÁS

Az új DS 3 letisztult vonalai, átható tekintete művészi, kifinomult karaktert sugároznak. 

Látványos hűtőrács, élénk tekintet

Az új „DS Wings” szárnyak elegánsan kötik össze az apró fekete, vagy krómozott gyémántmotívumokkal díszített hűtőrácsot és a DS MATRIX LED VISION fényszórókat. Krómozott és lakkfekete változatban egyaránt átható tekintetet kölcsönöznek az új DS 3-nak. 

Új DS 3: Full LED-es fényszórók

Süllyesztett kilincsek

Az új DS 3 krómozott kilincsei elegánsan követik a karosszéria vonalát és csak az ajtó nyitásakor nyílnak fel. 

Új DS 3: Krómozott, süllyesztett kilincsek

Áttervezett hátsó rész

Egy feketére lakkozott elem díszíti a hátsó lámpákat és a csomagtérajtót. Polírozott inox DS AUTOMOBILES felirata gyönyörűen egészíti ki az autó hátfalának megjelenését.

Új DS 3: hűtőrács

BELSŐ KIALAKÍTÁS Minden részletre kiterjedő szakértelem ​

Az új DS 3 belterében prémium minőségű, finoman kidolgozott anyagokat, elegáns, csúcstechnológiás megoldásokat és részletgazdagságot találunk, az összkép pedig nemcsak kifogástalanul puha és komfortos, de karakteres és modern is.

Új DS 3: Belső kialakítás
#

Óraszíjmintázat

Kárpitosmestereink az elegancia fokozására az új DS 3 belterét nemes nappabőrrel borították. Az exkluzív óraszíjmintázat a DS Automobiles és a kézműves hagyományok rokonságát hangsúlyozza.

Gilosált „Clous de Paris” mintázat

Az új DS 3 „Clous de Paris” guilloche mintájú felületeinek elkészítése során formatervezőink a prémium óragyártás motívumaiból inspirálódtak. Ez a különlegesen igényes mintázat apró, piramiscsúcsot formázó motívumok egymással harmonikusan összefonódó hálózatából áll.

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

A gyöngyszemöltés szintén bőrdíszműveseink alkotása: a gyöngyszemeket formázó motívumok a legnemesebb hímzések világából kerültek az új DS 3 bőrkárpitjára. Ez az apró „trükk” a DS Automobiles különleges ismertetőjegyévé vált.

Nemes anyagok

A felhasznált anyagok minősége, a francia kézműves hagyományok legjava és a harmonikus vonalvezetés szinte életre keltik az autó belterét, amelyet a kárpitozási megoldások még nemesebbé tesznek.

Új DS 3: Beltéranyagok
Új DS 3: Kormány

INTERAKTÍV ÉKSZERDOBOZ Digitális utazás

A kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás lehetősége azonnali szabad utat ad a vezetéshez. Az új DS 3 Mistral bőrkormányán számos olyan vezérlőgomb található, amelyekkel a vezetést segítő, illetve sebességszabályzó rendszereket irányíthatjuk.

 

A 10,3 hüvelykes központi HD kijelző ragyogó kerete, a numerikus kijelző elegáns grafikai világa, a színes head-up display és az ergonomikus vezérlők tökéletesen illeszkednek az utastérbe, a vezetéssel kapcsolatos információk könnyen leolvashatók.

Új DS 3 - HiFi Focal Electra

Az új DS 3 utasterét úgy képezték ki, hogy szinte auditóriumként, kiemelkedően tisztán továbbítsa a hangokat. Az utastérben összesen 12 darab hangszóró kapott helyet, a HiFi FOCAL ELECTRA hangrendszer pedig precíz, tökéletesen kiegyensúlyozott és hihetetlenül tiszta hangzást biztosít.

Használja ki a digitális csúcstechnológia egészét: a telekommunikációs rendszer a webre kapcsolódó navigációtól a DS IRIS SYSTEM-ig terjed. A vadonatúj információs rendszer tökéletesen intuitív és személyre szabható; az információk a 10,3 hüvelykes kijelzőn olvashatók. A továbbfejlesztett hangfelismerő rendszer megbízhatóan teljesíti az Ön utasításait és egyszerűbbé teszi utazását.

Új DS 3: Infotainment rendszer
#

PERFORMANCE LINE Egy határozott karakter

Az új DS 3 PERFORMANCE LINE modellváltozatai még kifinomultabb, még exkluzívabb megoldásokat kínálnak. Impulzív megjelenése első látásra lenyűgöz.

TECHNOLÓGIA Ismerje meg az új DS 3 vezetéssegítő rendszereit!

DS IRIS SYSTEM

A DS IRIS SYSTEM egy intuitív, ergonomikus és teljes mértékben személyre szabható új információs rendszer. Beépített személyi asszisztenssel, érintőképernyővel és hangfelismerő funkcióval rendelkezik: A DS IRIS SYSTEM azt csinálja, amit és ahogy Ön kér.

DS IRIS SYSTEM

DS DRIVE ASSIST

A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önjáró autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja az új DS 3 sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.

DS DRIVE ASSIST

DS MATRIX LED VISION

Az új DS 3 DS MATRIX LED VISION fényszórói 3 LED modulból állnak, amelyek az országúti fényt adják. A távolsági fényt a 15 különálló szegmensből álló MATRIX BEAM szolgáltatja. A modulok fokozatosan gyúlnak ki és alszanak el, a mindenkori fényviszonyok függvényében, amelyeket a szélvédő felső részén található kamera érzékel. A vezető így mindig tökéletes fényviszonyok között autózhat, de soha nem vakítja el a szembejövőket. Az előttünk haladó vagy az oldalról érkező autóhoz közeli fénycsóvák ugyanis automatikusan kikapcsolnak, hogy ne zavarjanak.

DS MATRIX LED VISION
Új DS 3: Kompakt SUV

A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.