MEGTEKINTÉS
oktatóvideók & kézikönyvek
ÚJ DS 7
Töltse le autója kézikönyvét és tekintse meg az autó széria vagy opcionális felszereltségi elemeit bemutató videóinkat.
kézikönyv

Tekintse meg az új DS 7 felhasználói kézikönyvét online.

A Scan MyDS alkalmazásból és a MyDS Appból is elérheti azt.

oktatóvideók

Tekintse meg az új DS 7 modell egyes felszereltségi elemeit bemutató videóinkat

DS INFOTAINMENT RENDSZER

Fedezze fel, hogyan működik a DS INFOTAINMENT rendszer:

  • az INFOTAINEMENT rendszer személyre szabása;
  • az érintőképernyő és a vezetői információ testreszabása;
  • oldalak hozzáadása és törlése a központi képernyőn.
DS NIGHT VISION

Ebben a videóban bemutatjuk a DS NIGHT VISION működését. Infravörös kamerájával a rendszer valós időben érzékeli a gyalogosokat és az állatokat az úton és annak környezetében. Ismerje meg, hogy:

 

  • hogyan jelzi ki a képernyő, hogy aktív-e a rendszer;
  • hogyan jelenítsük meg a NIGHT VISION-t;
  • hogyan kapcsoljuk ki és be a NIGHT VISION-t.
DS IRIS SYSTEM

ebben a videóban bemutatjuk a  DS IRIS SYTEM működését. Innovatív és intuitív rendszerünkbe integráltuk az online navigációt és egy személyi asszisztenst is:. Ismerje meg részletesebben:

  • a vezetői műszerpanel funkcióinak elérése;
  • személyes kijelzési beállítások behívása;
  • a DS 7 funkcióinak elérése;
  • figyelmeztetések és a leggyakrabban használt funkciók .
bemutató videók
Tekintse meg a DS 7 különböző technológiáit bemutató videókat
 
DS PIXEL LED VISION 3.0

Az intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók a külső környezethez alkalmazkodva mindig az adott körülményekhez (város, vidék, időjárás stb.) igazítják a világítást, és fénysugarukat úgy irányítják, hogy az a kanyarok belső ívét is megvilágítsa.

A PIXEL funkciónak köszönhetően akkor sem kell az előző vagy közeledő járművek vezetőinek elvakításától tartania, ha végig távolsági fényt használ.

DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS
Az intelligens felfüggesztési rendszer működése a szélvédő felső részében elhelyezett kamera és az útegyenetlenségeket valós időben észlelő érzékelők információin alapul. Az adatok a másodperc tört része alatt továbbítódnak a vezérlőegységbe, amely külön-külön vezérli a négy kereket. Az állandóan optimális kényelem érdekében a vezérlőegység kerekenként keményebb vagy puhább felfüggesztést állít be.
DS NIGHT VISION
Az új DS 7 hűtőrácsába beépített infravörös kamera 50 cm és 100 m közötti távolságon belül érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. Az információ a digitális műszeregységen kerül kijelzésre, hogy a vezető felkészülhessen a helyzetre és megfelelően reagáljon. A funkció így növeli a biztonságot, és éjszaka is nyugodt vezetést garantál.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Az érzékelőkből és egy kamerából álló rendszer éjjel-nappal figyeli a vezető fáradtságára vagy figyelmetlenségére utaló jeleket, valamint a gépjármű menetpályáját. A rendszer az álmosság vagy a figyelemhiány legkisebb jelére hangjelzéssel kísért figyelmeztető üzenetet küld a digitális műszeregységre.
DS DRIVE ASSIST
A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önvezető autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja az új DS 7 sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.
kiterjesztett táblafelismerő rendszer
Növelje biztonságát a kiterjesztett táblafelismerő rendszernek köszönhetően, mely a sebességjelző táblákon kívül felismer bizonyos közlekedési táblákat, és valós időben jelzi azokat a vezetőnek a központi műszerfalon.
FOCAL Electra® hifirendszer
Élvezze a kivételesen tiszta hangzást a 14 hangszóróval felszerelt, 690 W teljesítményű különleges hifirendszer jóvoltából. A hangszigetelő fóliával bevont rétegelt ablaküvegeknek köszönhetően az autó belsejében csendes és nyugodt légkör uralkodik, amelyben még jobban érvényesül a FOCAL Electra® hifirendszer nyújtotta akusztikai élmény.
DS IRIS SYSTEM

A DS IRIS SYSTEM a márka intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható új információs rendszere. Az érintőtechnológiás interfészt használó beépített asszisztens érti az elhangzott utasításokat, a rendszer pedig az Ön kívánságának megfelelően végrehajtja azokat.

A DS SMART TOUCH képernyőn úgy tudja egyetlen mozdulattal bekapcsolni 6 kedvenc gyorsgombja (úti cél, névjegyek, rádió, klímaberendezés stb.) valamelyikét, hogy közben végig az úton tartja a szemét. A vezető keze ügyében található érintőképernyő gesztusvezérléssel működik, az olyan szokásos mozdulatokat is értelmezni tudja, mint a zoomolás, de a kézírást is felismeri.

360 Vision

Az új DS 7 új, korszerű első és hátsó digitális kamerákkal van felszerelve, melyek a nagy méretű 12” érintőképernyőn optimális képmegjelenítést biztosítanak.

A 360°-os kamerarendszer videós segítséget nyújt az alacsony sebességgel végzett manőverekhez. A rendszer felülnézetben jeleníti meg a gépjármű közvetlen környezetét, és a jármű mozgásával párhuzamosan folyamatosan frissíti a látott képet.

E-TENSE TECHNOLÓGIA

Tekintse meg plug-in hibrid modelljeinkre vonatkozó videóinkat

 

 

Hogy működik az új DS 7 E-TENSE?
Az akár 360 lóerő teljesítményre, illetve négykerék-meghajtásra is képes plug-in hibrid motorjaival az új DS 7 a kényelmet hatékonysággal ötvözi, és gördülékeny, kellemes vezetést, valamint felső kategóriás utazási élményt kínál. Ismerje meg az egyes töltési módokat, a hozzájuk tartozó töltési időket és a töltőnyílásban látható különböző színű jelzőfényeket.
Tippek a plug-in hibrid modellek optimális használatához
Kérjük, tekintse meg rövid videónkat, melyben hasznos tippeket találhat ahhoz, hogy DS 7 E-TENSE plug-in hibrid modelljét a lehető legoptimálisabban használhassa.
Videónk segít az üzemanyag-megtakarítás növelésében és a nagyobb hatótáv elérésében is.

Solutions de recharge du partenaire Free2move

Découvrez nos tutoriels vidéos dédiés pour nos modèles hybrides rechargeables

 

 

DS Automobiles x Free2move : s'inscrire


Découvrez les tutoriels pour les solutions à la charge
Ce tutoriel vidéo vous indique comment souscrire au service « Charge My Car », via l’application Free2move. Suivez les étapes pour bénéficier de toutes ses fonctionnalités : identification des bornes de recharge publiques disponibles et compatibles avec votre voiture électrique ou hybride rechargeable, planification de votre trajet et paiement simplifié. Directement accessible depuis votre Smartphone ou sur l’écran de votre voiture, « Charge My Car » simplifie vos déplacements, partout en Europe.

Recharger son véhicule électrique ou hybride rechargeable


Découvrez, à travers ce tutoriel vidéo, comment trouver la station de recharge la plus proche de vous, la plus économique ou la plus rapide, grâce à la fonctionnalité « Charge My Car » de l’application Free2move, directement accessible depuis l’écran de votre voiture ou votre Smartphone. Débutez et arrêtez ensuite la charge de votre véhicule électrique ou hybride rechargeable sur l’ensemble des stations du réseau Free2move, avec votre carte de recharge ou votre Smartphone.

Préparer son voyage


Suivez les instructions de ce tutoriel vidéo pour préparer un long trajet en voiture électrique ou hybride rechargeable avec le service « Charge my Car », disponible depuis l’application Free2move. Accédez au plus grand réseau européen de stations de recharge et déterminez l’itinéraire optimal pour faciliter tous vos trajets, même les plus longs.