MEGTEKINTÉS

DS KONTROLLCSOMAGOK

Mert a biztonság az első

FÉKRENDSZER KONTROLLCSOMAG – 

MŰSZERES FÉKHATÁS MÉRÉSSEL

Bruttó 14.900 Ft-ért1,3

 

A fékrendszer gépjárműve alapvető biztonsági eleme. Számos apró hibajelenség utalhat a fékrendszer elemeinek kopására: a „kemény” vagy éppen a „puha” fékpedál, de ha fékezéskor elhúz, rángat vagy csak berezonál. Nem csak a fék-kontrollámpa kigyulladása jelenthet anomáliát.
Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű fékberendezéseit, és műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét, bizonyosodjon meg hatásos működéséről! A csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz!

Az ellenőrző pontok listáját itt találja.

FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG –

MŰSZERES LENGÉSCSILLAPÍTÓ MÉRÉSSEL

Bruttó 14.900 Ft-ért1,3

 

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhatja Önt és utasait. Egy elhasználódott lengéscsillapító 35%-kal is növelheti a féktávolságot és felgyorsítja a gumik rendellenes kopását. Ne kockáztasson! A DS Szakemberei ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát.

Az ellenőrző pontok listáját itt találja.

 

FÉKRENDSZER + FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG
Bruttó 28.000 Ft1,3

Vásárolja meg együttesen a fenti két csomagot, és vegye igénybe kedvezményes áron!

150 PONTOS KOMPLEX MŰSZAKI KONTROLLCSOMAG

BELSŐÉGÉSŰ ÉS HIBRID GÉPJÁRMŰVEKHEZ

Bruttó 39.900 Ft-ért1,2,3,4

Komplex műszaki átvizsgálásunkat azon DS tulajdonosoknak ajánljuk, akik számára az utasbiztonság és a jármű kiváló műszaki állapotának hosszútávú megőrzése elsőrendű szempont. Javasoljuk továbbá használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma:

• Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
• Szakembereink műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát, a kerekekre ható fékerőt, az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
• Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
• A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű kompjutere tárol-e hibát.

 

Az ellenőrző pontok listáját itt találja.

150 PONTOS KOMPLEX MŰSZAKI KONTROLLCSOMAG

ELEKTROMOS GÉPJÁRMŰVEKHEZ

Bruttó 39.900 Ft-ért1,2,3,4

Az elektromos autó kevesebb karbantartást, de technológiai fejlettsége, berendezéseinek összetettsége annál több figyelmet igényel. Tisztán elektromos járművekhez összeállított komplex műszaki átvizsgálás csomagunk bizonyosságot jelenthet azon ügyfeleinknek, akik a jármű rendszeres ellenőrzésében hisznek. A csomag tartalma:

• Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét, beleértve a fékrendszert, a futóművet, a gumiabroncsokat, a motor- és erőátviteli rendszereket, a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
• A fékhatásmérés keretében ellenőrzik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.
• Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát
• A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként diagnosztikai műszerrel ellenőrizzük, hogy a gépjármű számítógépe tárol-e hibát, ellenőrizzük továbbá a meghajtó akkumulátor állapotát is.
 

Az ellenőrző pontok listáját itt találja.

ÉRTÉKBECSLÉS KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS

A 150 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁSHOZ

Bruttó 9.9000 Ft5

Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.
A csomag önállóan nem, csak a 150 pontos komplex átvizsgálás mellé, kiegészítő szolgáltatásként vásárolható meg.
*Az ajánlatok 2023. április 17-től 2023. június 15-ig érvényesek a DS Store Budapest márkaszervizben. A klímatisztítás klímatisztító spray-vel végzett eljárás. A pollenszűrő kedvezményt és a kiegészítő kedvezményeket - melyek a klímaberendezés meghatározott alkatrészcsaládjaira vonatkoznak- csak a klímatisztítás szervizcsomagot megvásárló ügyfeleinknek biztosítjuk. A gyári akciós alkatrészekből csak a DS márkát tudjuk kiszolgálni. Eurorepar márkánk multimárkás, de csak a +3 éves autókhoz vásárolható, és nem érhető el minden autómárkához és modellhez. A közzétett százalékos kedvezményeket a 2023. április 15-én érvényes árlista alapján hirdettük meg. A feltüntetett árak 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Árlista változás esetén a változásokat a honlapon a lehető legrövidebb időn belül átvezetjük. Az árlista változásból adódó ár differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival győződjön meg a termék áráról, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról. Ajánlataink más akcióval, kedvezménnyel, csomagajánlattal, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, az információk tájékoztató jellegűek. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.
** Sustainera – gyári technológiával újragyártott alkatrészeink betétdíjasak. A betétdíjakról itt tájékozódhat (ez vezessen a betétdíj pdfre). Betétdíj összege a Sustainera Radiátorra nettó 40000 Ft, a Sustainera Klímakompresszor esetében nettó 100.000 Ft
 
 

ÚJ DS 3

Művészien kifinomult, kompakt SUV, melynek vezetési komfortja minden bizonnyal lenyűgözi majd.
Elérhető benzines, dízel, vagy tisztán elektromos hajtással.

 
 

 ÚJ DS 7

 
 

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG
11 900 FT *

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben. Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!

A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 

Mit kínál Önnek a DS Store márkaszerviz az akció keretében?

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári klímatisztító spray-vel és gyárilag előírt technológiával áttisztítják a klímakört.

 

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek most 15% kedvezményt biztosítunk a gyári pollenszűrőkre és klíma alkatrészekre is. Részletek, itt!

Ez is érdekelheti

Szervizszolgáltatási szerződések

Nyugalom, a garancia lejáraa után is

DS Casco+

Teljes körű DS Casco+ extra fedezetekkel, új- és használtautóra
LE CRÉDIT BAIL LOCATION
Pourquoi opter pour la location avec option d'achat (LOA) pour sa voiture ? 

Profitez d'une formule de location qui vous permet de devenir propriétaire du véhicule en levant l'option d'achat à la fin du financement ou à tout moment dès la fin de la 1ère année de location.

Solution de financement sur-mesure, la LOA automobile offre de nombreux avantages :

 

  • Des loyers adaptés à votre usage d'une durée de 36 à 60 mois
  • Une solution de financement avec ou sans apport personnel
  •  La possibilité d’acheter le véhicule après le 12ème loyer ou en réglant à la fin de contrat grâce à l’option d’achat
Des services supplémentaires

Vous avez la possibilité d’ajouter différents services afin de couvrir tous vos besoins et de les intégrer à votre mensualité.

Parmi les services associés à la LOA, vous pouvez opter pour :

 

  • une assurance complémentaire,
  • une extension de garantie véhicule neuf,
  • ainsi que différentes prestations d’entretien et de maintenance du véhicule

Ainsi, DS Automobiles vous propose une large gamme de contrats de service après-vente.

LE CRÉDIT CLASSIQUE
Avec un crédit classique, l'achat de votre DS est simplifié.

Vous pouvez acquérir votre DS immédiatement tout en la finançant jusqu'à 100 % de son prix de vente.

 

  • Choisissez la durée de votre crédit de 12 à 72 mois, adaptable, avec paliers et ballon final
  • Déterminez le montant de vos mensualités en fonction de vos capacités de remboursement et de votre budget.
  • Ajoutez, selon vos besoins, différents services qui seront intégrés à votre mensualité