MEGTEKINTÉS

AKKUMULÁTOR FIXDÍJCSOMAG

A hosszan tartó teljesítményért

Biztosítsa, hogy DS modellje minden fajta időjárási körülmények között azonnal induljon. Gondoskodjon az akkumulátor optimális élettartamáról.

 


DS márkaszervize olyan nagy teljesítményű akkumulátorokat kínál önnek, amelyek a gyártó legszigorúbb előírásainak is megfelelnek.


À PARTIR DE XX € TTC,

 

mely magában foglalja :

  • az akkumulátor szakszerű beszerelését,
  • az akkumulátor ellenőrzését, cseréjét 2 év garanciával.

MÉRT HASZNÁLÓDIK EL AZ AKKUMULÁTOR ?

Az akkumulátor elhasználódása bizonyos idő és használat elteltével természetszerűleg bekövetkezik. Ezen felül például a szélsőséges hőmérséklet vagy a generátor meghibásodása is gyorsíthatja ezt a folyamatot.

AZ AKKUMULÁTOR LEMERÍTÉSE

Az elektromos fogyasztók működése kikapcsolt motor mellett (fényszóró, autórádió, klíma, stb.) mélykisülést eredményez. Többszöri mélykisülés megrövidítheti az akkumulátor élettartamát.

SZÉLSŐSÉGES HŐMÉRSÉKLET

A szélsőséges hőmérséklet károsíthatja az akkumulátor aktív anyagait, ezáltal csökkentve az elektrolit (víz+sav keverék) vezetőképességét. Ez gyengíti az akkumulátort, és akár tönkre is mehet.

MEGHIBÁSODOTT GENERÁTOR

Az a generátor, amely nem termel elegendő energiát, nem tölti fel megfelelően az akkumulátort. A túl sok energiát termelő generátor túlterheli az akkumulátort. Mindkét folyamat az akkumulátor idő előtti tönkremenetelét okozhatja.

A DS TANÁCSAI

  • Kerülje az elektromos fogyasztók szükségtelen működtetését álló motor mellett.
  • Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor felülete mindig tiszta és száraz legyen.  
  • Folyamatos használat mellett, ha betartja a karbantartási utasításokat, akkumulátora akár 4 vagy 5 évig is működhet.
A meghibásodások megelőzése érdekében rendszeresen ellenőriztesse a töltőkör egészét DS márkaszervizében. Ez különösen a tél beállta előtt szükséges. Így időben dönthet a cseréről, és elkerülheti az olyan kellemetlen helyzeteket, amikor gépjárműve utazás közben mozgásképtelenné válik az akkumulátor meghibásodása miatt.
DS AUTOMOBILES & A KÖRNYEZETVÉDELEM

Felelős gyártóként a DS Automobiles aktívan részt vesz a szennyező anyagok kezelésében.

A járműtervezéstől a használt alkatrészek újrafeldolgozásáig, a DS Automobiles, márkakereskedéseivel együtt elkötelezett amellett, hogy a jármű életciklusának minden szakaszában körültekintően, környezettudatosan cselekedjen.

EZ IS ÉRDEKELHETI

DS Service

Biztos lehet benne, hogy autója a legjobb kezekben van

Szerviz ajánlatok

A DS Service exkluzív ajánlatokkal várja Önt járműve életciklusának minden szakaszában.