MEGTEKINTÉS

szélvédő fixdíjcsomag

Az optimális láthatóság érdekében

A szélvédő-javítást a szakemberek könnyen el tudják végezni. A sérülést betapasztják egy speciális anyaggal. Szélvédője olyan lesz, mint új korában, és szilárdsága is megmarad.

Ha jelentős sérülésről van szó, szélvédője cseréjét is el tudják végezni a DS-márkaszervizben.


Szélvédő-javítási fixdíjcsomag

À PARTIR DE XX € TTC

  • Les produits et résines de réparation pare-brise (dans le cas d'un impact de diamètre inférieur à une pièce de 2 € et hors du champ de vision du conducteur)
  • La main d’œuvre pour la pose
  • Les contrôles visuels par les experts DS
  • Un relevé d’intervention

A JAVÍTÁS FELTÉTELEI

Szélvédőjét akkor tudjuk megjavítani, ha egy, maximum két sérülés van rajta, a sérülések egyenként nem nagyobbak egy százforintos érménél, és nem a vezető látómezejében helyezkednek el.

A DS TANÁCSA

A mai, fejlett technológiával készült szélvédők több rétegből készülnek, az üvegrétegek között polivinil-butirál rétegek helyezkednek el, amelyek rugalmasabbá és ellenállóbbá teszik a szélvédőt. Ennek köszönhető, hogy a mai modern szélvédők egy-egy kis sérüléstől nem törnek össze, és adott esetben a felverődött kavics okozta sérülést javítani lehet. Ehhez az is szükséges, hogy Ön, amint észleli a sérülést, haladéktalanul elhozza gépjárművét DS márkaszervizébe. A szélvédőjavítással elkerülhet egy költségesebb szélvédőcserét.
DS AUTOMOBILES & A KÖRNYEZETVÉDELEM

Felelős gyártóként a DS Automobiles aktívan részt vesz a szennyező anyagok kezelésében.

A járműtervezéstől a használt alkatrészek újrafeldolgozásáig, a DS Automobiles, márkakereskedéseivel együtt elkötelezett amellett, hogy a jármű életciklusának minden szakaszában körültekintően, környezettudatosan cselekedjen.

EZ IS ÉRDEKELHETI

DS Service

Biztos lehet benne, hogy autója a legjobb kezekben van

Szerviz ajánlatok

A DS Service exkluzív ajánlatokkal várja Önt járműve életciklusának minden szakaszában.