COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

ELEKTROMOS AUTÓK A DS FELFOGÁSÁBAN

Merész és innovatív módon 100%-ban elektromos autók fejlesztésén dolgozunk. 2012-ben igazi újításnak számított a HDi dízeltechnológiát alkalmazó hibrid motorral felszerelt DS 5 Hybrid 4x4. 2014 óta az együléses elektromos autók számára rendezett Formula-E világbajnokságon is részt veszünk. Ez remek alkalom arra, hogy mérnökeink tovább feszegessék ennek az úttörő technológiának a határait. A versenypályán szerzett tapasztalatokból született meg a DS E-TENSE kupé, melyhez két teljesen elektromos motort kínálunk.

 

Büszkék vagyunk a megszerzett tudásra, és szeretnénk, ha kutatásaink eredményeiből Ön is részesülne. Ez "E-Tense" névre hallgató elektromos modelljeink bevezetésével most valóra válik. Az első ilyen autó a DS 7 CROSSBACK E-Tense 4x4, a márka első plug-in hibrid modellje.

BŐVEBBEN A DS E-TENSE-RŐL

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

10 év kutatás után büszkén mutatjuk be plug-in hibrid modellünket, a 2019 tavaszától elérhető DS 7 CROSSBACK E-Tense 4x4-et. Ez az autó már a jövő hírnöke: egy olyan márkáról ad hírt, amelyik minden évben egy újabb hibrid vagy tisztán elektromos modellt készül bevezetni. És a meglepetéseknek még koránt sincs vége!

DS E-TENSE

Úttörő design és technológia

A két villanymotor együttes erejének hála, melyek jóvoltából a hátsó kerekekre 402 lóerő teljesítmény jut, a DS E-TENSE egyszerre erős és környezetkímélő autó. A 310 km hatótávolságot biztosító lítium-ion akkumulátorral felszerelt DS E-TENSE versenypályán akár a 250 km/h csúcssebességet is elérheti, miközben károsanyag-kibocsátása a nullával egyenlő.