MEGTEKINTÉS
Motorok & Műszaki adatok
MOTORKÍNÁLAT
Kétféle plug-in hibrid motor közül választhat

DS 9 E-TENSE 250 és E-TENSE 4x4 360

Mindkét változat 15,6 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt. A tisztán elektromos hatótáv az E-TENSE 250 változat esetében eléri a 75 km-t vegyes ciklusban. Városi ciklusban (WLTP EAER CITY) akár 85 km-t autózhatunk emissziómentesen.

E-TENSE 250
E-TENSE 360
Konfigurátor
MÉRETEK
Tekintse meg a modell méreteit
KÉNYELEM & TÉRÉRZET
Az elegancia és kényelem kvintesszenciája 
tágas és kényelmes utastér

A masszírozó, fűthető és szellőző ülések páratlan kényelmet biztosítanak a DS 9 vezetőjének és utasainak.

 

Széles, 2,89 méteres tengelytávjának köszönhetően a DS 9 tágas és kényelmes utasteret kínál. Hátul az elegáns, nappabőrből készült középső kartámasz USB-aljzatokkal van ellátva, és lehetővé teszi a hátsó ülések masszázsfunkcióinak aktiválását is.

Akusztikai komfort és élmény

A DS 9 bevezetésekor szakembereink egy új koncepciót dolgoztak ki a kiváló hangzás érdekében. A hangszigetelő fóliával ellátott rétegelt üveg, valamint a hegesztett és ragasztott karosszéria kombinálásával sikerült kiküszöbölni a rezgéseket, és ezáltal csendes, nyugodt légkört biztosítani a belső térben.

A kiváló kivitelezés fokozza a 14 hangszóróval rendelkező Focal Electra® Hi-Fi rendszer által nyújtott hangzás tisztaságát.

ÁLMAI DS 9 MODELLJÉNEK ELŐNÉZETE
Színek & Kárpitok
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS CASCO+

A DS Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .