MEGTEKINTÉS

DS fixdíjcsomagok

A DS márka autója életútjának minden szakaszában elkíséri önt

Átvizsgálás, olajcsere, fékellenőrzés, akkumulátor-ellenőrzés, klíma-ellenőrzés... Gépjárművének karbantartása fontos Önnek, de kiadásait is kézben tartaná?

A DS Service az alkatrész- és munkadíj-költségeket is tartalmazó fixdíjcsomagokat kínál Önnek.

Éljen az átláthatóság előnyeivel!

DS GYÁRI-EREDETI FIXDÍJCSOMAGOK

Gyári eredeti alkatrészeket tartalmazó fixdíjcsomagjaink gépjárműve karbantartásához biztonságot és kényelmet nyújtanak.

  • A karbantartási műveletekhez használt összes alkatrész 100%-ban megegyezik az új járművekbe szerelt alkatrészekkel. Ezek a legmegfelelőbbek az Ön DS járművéhez, és maximális biztonságot garantálnak. Ennek az eredeti minőségnek köszönhetően autója megőrzi teljesítményét az évek során.
  • Bármilyen korú is legyen gépjárműve, élvezze a szolgáltatást, amelynek ára a munkadíjat és az alkatrészeket is magában foglalja.
DS 3+ GAZDASÁGOS FIXDÍJCSOMAGOK

Gépjárműve kezd korosodni, Ön pedig szeretné kézben tartani a kiadásait?

  • A DS 3+ gazdaságos fixdíjcsomagok válogatott, és a DS mérnökei által jóváhagyott multimárkás alkatrészeket tartalmaznak a 3 évnél idősebb gépjárművek számára. 

A DS Service előnyei

  • Mindent magában foglaló árak: a fixdíjcsomagok tartalmazzák az alkatrész- és munkadíjat és egy év garanciát az eredeti DS alkatrészekre (MOPAR)
  • Bizalmi kapcsolat: a Videocheck-nek köszönhetően szakértő kollégáink, amennyiben szükséges, megosztanak önnel egy videót a további szükséges beavatkozásokról
  • Minőség: szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt a DS modellekbe épített legújabb technológiákról

Eredeti alkatrész - beépített nyugalom

GYÁRI KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS FIXDÍJCSOMAG

A gyári kötelező karbantartás fixdíjcsomagokban ellenőrizzük és beállítjuk a biztonsági berendezéseket (működés, állapot és tömítettség), elvégezzük az olajcserét, és számítógépes diagnosztikát végzünk DS modelljén. 

OLAJCSERE FIXDÍJCSOMAG

Egységár, amely tartalmazza az olajcserét, a szűrőcserét és az olajleeresztő csavar tömítésének cseréjét, a motor jó állapotának fenntartása érdekében. 

FÉK FIXDÍJCSOMAG 

A fékrendszer fixdíjcsomag a jó fékezéshez szükséges alkatrészek (fékdobok, fékbetétek, féktárcsák és féknyergek) ellenőrzését, és szükség esetén cseréjét foglalja magában. Vegye igénybe a fék fixdíjcsomagokat! 

ABLAKTÖRLŐ LAPÁT FIXDÍJCSOMAGOK 

Alkatrészt és munkadíjat magában foglaló egységár az ablaktörlőlapátok cseréjére: a cél az optimális látási viszonyok elérése. 

KERÉK VAGY GUMI CSERÉJE CENTRÍROZÁSSAL

A kerekek vagy gumik cseréjére és a vele járó centrírozásra is hoztunk létre fixdíjcsomagot: a DS gondol Önre és az Ön biztonságára. 

VEZÉRLÉS FIXDÍJCSOMAG

Ezekkel a fixdíjcsomagokkal megóvhatja a motort, és a vezérlést is regenerálhatja (vezérműszíj-csere görgőcserével). 

KLÍMA FIXDÍJCSOMAG

A klímarendszer működéséhez kapcsolódó fixdíjcsomagok pollenszűrő cserét, klímatisztítást, klímafeltöltést, a klímarendszer ellenőrzését tartalmazzák.

AKKUMULÁTOR FIXDÍJCSOMAG

Egységár, amely a jelenlegi akkumulátora kicseréléséhez szükséges alkatrészeket és a munkadíjat is tartalmazza.

LENGÉSCSILLAPÍTÓ FIXDÍJCSOMAG

Lengéscsillapítóit 20 000 km-enként nézesse meg DS szerelőjével. Ellenőriztesse az ütközőelemeket is a lengéscsillapítók cseréjekor, és amennyiben szükséges, azt is cseréltesse ki.

SZÉLVÉDŐ-JAVÍTÁSI FIXDÍJCSOMAG

A szélvédő sérülése esetén akár a javítás is lehetséges! Ráadásul gyors és kevésbé költséges, mint a szélvédő-csere. 

ADBLUE® FELTÖLTÉS FIXDÍJCSOMAG

Az Ön DS márkaszervize átvizsgálja gépjárművét a gyártó ajánlásának megfelelően, és feltölti AdBlue® folyadékkal az AdBlue® tartályt.  

Profitez des solutions de paiement DS Service

Choisissez celle qui vous correspond pour l'entretien de votre véhicule.
Réglez les interventions atelier réalisées sur votre DS (1) simplement et de manière sécurisée à partir d'un SMS envoyé sur votre smartphone et gagnez du temps lors de la restitution de votre véhicule.

Nous vous proposons ainsi des options de règlement exclusives :

  • Payez immédiatement (2)
  • Jusqu’à 4 mensualités (3)
  • Prenez la route, payez plus tard (4)

személyre szabott szolgáltatások

Vos rendez-vous en ligne

Sélectionnez l'atelier le plus proche et bénéficiez de l'expertise DS pour assurer la maintenance de votre véhicule, dans le respect des règles sanitaires.

Maintenance e-book

Retrouvez facilement toutes les informations relatives à la maintenance de votre DS grâce au carnet d'entretien digital "Maintenance e-book".

Mentions légales

(1), (2) et (3) Selon disponibilité dans votre atelier DS Automobiles.
(2) Paiement par carte bancaire : les cartes bancaires acceptées sont : CB, Visa, Mastercard ; les cartes prépayées, à autorisation systématique telles qu’Electron, Maestro, Compte Nickel, Revolut, American Express... et les cartes virtuelles ou ecards ne sont pas acceptées.
(3) Paiement plus tard à J+30 jours.
(4) Paiement par carte bancaire : les cartes bancaires acceptées sont : CB, Visa, Mastercard ; les cartes prépayées, à autorisation systématique telles qu’Electron, Maestro, Compte Nickel, Revolut, American Express... et les cartes virtuelles ou ecards ne sont pas acceptées.identiques mentions 2)