Új DS 7
PERFORMANCE LINE

Szakértelem & dinamizmus

Alapár: 15 860 000 FT bruttó

[cle1: 94539JPG Lang:HU]
 

Merész Karizmatikus stílus

Az új DS 7 PERFORMANCE LINE-t lenyűgöző külső megoldások jellemzik, de az Alcantara® kárpittal bevont belső és a kifinomult Performance Line díszöltések is azt bizonyítják, hogy a DS Automobiles messzemenően odafigyel a részletekre.

Külső

Elegáns és egyedi dinamizmus

Az új DS 7 PERFORMANCE LINE fekete DS logót, valamint Performance Line emblémákat kap. A DS Wings és a tetősínek fényes feketék. A 19”-os SILVERSTONE, vagy opcionális EDINBURGH keréktárcsák tovább erősítik az autó kiállását.

Új DS 7 PERFORMANCE LINE - Sajátosságok

Belső Letisztult mélyfekete belső

Az új DS 7 PERFORMANCE LINE különleges utastere az utazást művészi szintre emelő, egyedülálló fedélzeti élményt kínál. A nemes anyagok, mint amilyen a mélyfekete Alcantara® kárpit, olyan elegáns részletekkel egészülnek ki, mint a kimondottan ehhez a változathoz tervezett Performance Line hímzés vagy a kárminpiros, illetve pezsgőszínű díszvarrás.

KÉNYELEM & GYORS REAKCIÓK Új DS 7 PERFORMANCE LINE - Elérhető motorok

PLUG-IN HIBRID

E-TENSE 360 LE 4x4
E-TENSE 300 LE 4x4
E-TENSE 225 LE

DÍZEL

BlueHDI 130 LE automata sebességváltóval

ONLY YOU szolgáltatások

Az élmény folytatódik

Az ONLY YOU az Ön igényeihez igazított, személyre szabott szolgáltatások széles skáláját kínálja. Élvezze a szolgáltatásainkkal járó felhőtlen használatot, mobilitást és különlegességérzést, és ismerje meg az egyedülálló DS élményt.

(1) A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.