MEGTEKINTÉS
DS 9
DS 9
Az elegancia ereje

Akàr 360 LE

TELJESÍTMÉNY

(200 LE belsőégésű motor + 110 LE villanymotor elöl és 113 LE villanymotor hátul)

Akár 74 km

TISZTÁN ELEKTROMOS HATÓTÁV

(vegyes ciklusban WLTP¹ és 84 km városi ciklusban WLTP¹ EAER City)

1h45

TÖLTÉS

100%-ra (villámtöltőn)

Akàr 360 LE

TELJESÍTMÉNY

(200 LE belsőégésű motor + 110 LE villanymotor elöl és 113 LE villanymotor hátul)


Akár 74 km

TISZTÁN ELEKTROMOS HATÓTÁV

(vegyes ciklusban WLTP¹ és 84 km városi ciklusban WLTP¹ EAER City)


1h45

TÖLTÉS

100%-ra (villámtöltőn)

EMBLEMATIKUS ALKOTÁS
Külső design: a kifinomultság ékköve

A hamisítatlan francia luxus megtestesítője, a DS 9 már hazánkban is rendelhető. A plug-in hibrid erőforrással ellátott E-TENSE modellünk műszaki kiválóságot, hihetetlen kényelmet és páratlan kifinomultságot kínál.

 

 

A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKRE KITERJEDŐ FIGYELEM
Limuzinunk motorháztetején egy fémből készült „Clous de Paris” mintázatú gilosált díszcsík fut végig. Az egyedi díszítőelem technikai oldala mellett egyben művészi kivitelű, melyet a luxusórák világa ihletett.
közeledésre nyíló kilincsek
Kívülről szemlélve az autót, a süllyesztett ajtókilincsek varázslatos működése okozhat meglepetést, amelyek az autóhoz való közeledéskor kiemelkednek, az autótól való távolodáskor pedig visszahúzódnak.
Magával ragadó fények
A DS Automobiles márka szimbólumainak számító DS ACTIVE LED VISION modulok, melyek az autó nyitásakor működésbe lépnek és szinte önálló életre kelnek, valamint a 3D Full LED technológiával készült hátsó lámpák tovább növelik limuzinunk vonzerejét.
EMBLEMATIKUS ALKOTÁS
EMBLEMATIKUS ALKOTÁS
DS LOUNGE
Belső design: a megtestesült elegancia
A DS 9 tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden utas számára nagy tér álljon rendelkezésre, és ennek köszönhetően azonos szintű kényelmet élvezzenek. Mind az első, mind a hátsó ülések fűthetők, valamint szellőző- és masszázsfunkcióval szerelhetők fel. A tető Alcantara© borítása tovább fokozza a nyugalom érzetét.
Bőr mindenütt
Kimagasló szakértelmünk legújabb megnyilvánulása, az OPERA belső kialakítás a legszebb bőr, a rubinvörös nappabőr felhasználásával készül, amely a teljes műszerfalat és az emblematikus óraszíj mintázatú üléseket borítja. Ez az egyedi ismertetőjel a teljes egészében rubinvörös bőrrel borított kormánykeréken is megjelenik.
„Clous de Paris” gilosálás
Mestereink mindegyik kivitelt a drágakőfoglalat készítés igényességével dolgozták ki. A luxusórák gyártásánál alkalmazott technikák által inspirált „Clous de Paris” mintázat díszíti a kezelőszerveket, amely egymást metsző piramis alakú elemekből áll össze, harmonikus mintázatot alkotva.
Gyöngyszemöltéses díszvarrás
A hímzés által inspirálva, autókárpitos mestereink megalkották a gyöngy formájú, különösen elegáns gyöngyszemöltést, amely még elegánsabbá teszi a felhasznált bőröket és autóink belső terét. Az haute couture világába való kikacsintás hamar a DS Automobiles védjegyévé vált.
B.R.M R180 óra
A B.R.M Chronographes céggel közösen tervezett, és a műszerfal tetején elhelyezett  B.R.M R180 óra kiemelkedik a tokjából, amint beindítják az autót. A technológia és az elegáns design ötvözésével készült óra automatikusan beállítja a pontos időt az évszakoknak és az utazásoknak megfelelően.
Magasfokú kényelem
A hátul található Lounge kartámasz szintén hozzájárul az általános kényelemhez. A nappabőrből készült, USB-csatlakozókkal ellátott tárolóhelyekkel kialakított kartámaszon kaptak helyet a masszázsfunkciók aktiváló gombjai is.
Nemes anyagok
Engedje, hogy elbűvölje a DS 9 belső terében felhasznált anyagok, különösen a műszerfalat és a kormánykereket borító bőrök szépsége!
Akusztikai komfort és élmény
A DS 9 bevezetésekor szakembereink egy új koncepciót dolgoztak ki a kiváló hangzás érdekében. A hangszigetelő fóliával ellátott rétegelt üveg, valamint a hegesztett és ragasztott karosszéria kombinálásával sikerült kiküszöbölni a rezgéseket, és ezáltal csendes, nyugodt légkört biztosítani a belső térben.
A kiváló kivitelezés fokozza a 14 hangszóróval rendelkező Focal Electra® Hi-Fi rendszer által nyújtott hangzás tisztaságát.
TECHNOLÓGIA
A legmodernebb technológiák az Ön szolgálatában
A DS 9, melyet minden szempontból az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztek, a legújabb technológiai megoldásokat kínálja.
DS IRIS SYSTEM: csatlakoztatott vezetőhely
A csúsctechnológiájú vezetőhely magában foglal egy 12,3" méretű digitális műszerpanelt, egy nagy, 12"-os érintőképernyőt és a DS IRIS SYSTEM-et, amely egy hangflismeréssel is működő személyi asszisztens.Egy gombnyomással elérheti a vezetéshez és a kényelméhez szükséges összes funkciót.
DS IRIS SYSTEM
A videó a segítségével felfedezheti az új, ergonomikus és teljesen személyre szabható fedélzeti információs és szórakoztató rendszerünket. A rendszer részét képezi egy fejlett beszédfelismeréssel működő személyis asszisztens, valamint egy nagy érintőképernyő: a DS IRIS  SYSTEM végrehajtja, amit kér tőle.
DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS
Az intelligens felfüggesztési rendszer működése a szélvédő felső részén elhelyezett kamera és az úthibákat valós időben észlelő érzékelők információin alapul. Az adatok a másodperc tört része alatt továbbítódnak egy vezérlőegységbe, amely külön-külön vezérli a négy kereket. A kapott információktól függően a vezérlőegység keményebb vagy lágyabb rugózást állít be az optimális kényelem folyamatos biztosítása érdekében.
DS ACTIVE LED VISION
A DS ACTIVE LED VISION technológia az egy fő LED-fényszórónak és a három forgatható LED modulnak köszönhetően az egyes vezetési helyzetekhez igazodó többféle világítási módot biztosít. A modulok egyszerre működnek, hogy valós időben, a vezetési körülményektől (időjárás, fényviszonyok) függően állítsák be a fénynyaláb szögét, fényerejét és a bevilágított útszakasz hosszát. Attól függően, hogy városban, vidéken vagy autópályán közlekedik, a világítás az adott közlekedési körülményekhez igazodva biztosítja Önnek a nagy felbontású látást.
DS DRIVE ASSIST
Úgy terveztük meg a DS DRIVE ASSIST rendszert, hogy segítse a vezetőt, miközben lehetővé teszi számára, hogy bármikor visszavegye az autó feletti irányítást. A berendezés az autó előtt haladó járműhöz igazodva szabályozza a sebességet és a tőle való távolságot, valamint a kormányzás vezérlésével pontosan pozícionálja a DS 9-et a forgalmi sávjában, ha a vezető úgy kívánja. A rendszer szabályozza az autó sebességét és iránytartását, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson Önnek vezetés közben.
A rendszer kezeli a megállási (3 másodpercen belüli) és újraindítási fázisokat is, ha nő a forgalom sűrűsége.
DS NIGHT VISION
Éjszakai vezetésnél a DS 9 a hűtőrácsba beépített infra kamerával valós időben pásztázza az utat. A rendszer 100 méteres távolságig képes érzékelni az úttesten a gyalogosokat és az állatokat, biztosítva ezáltal a veszélyek előrejelzését és a gyors reagálást.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Az érzékelőkből és kamerából álló, nappal és éjszaka is működő rendszer elemzi a vezető fáradtságának vagy figyelmetlenségének jeleit, valamint a jármű iránytartását. Figyelmetlenség vagy álmosság észlelése esetén egy figyelmeztető üzenet jelenik meg a digitális műszercsoport kijelzőjén, és egy hangjelzés is hallható az utastérben.
E-TENSE
Tapasztalja meg a plug-in hibridek vezetési élményét!
Üzemmód kiválasztása

E-TENSE modelljeink többféle üzemmódot kínálnak:

Kibocsátás-mentes üzemmód

Az alapértelmezés szerint kiválasztott kibocsátás-mentes üzemmód lehetővé teszi, hogy az otthona és a munkahelye közötti ingázás nagy részét üzemanyag-fogyasztás nélkül tegye meg.

Hibrid üzemmód

Ez a különösen hatékony üzemmód automatikusan kezeli a különböző energiákat: 100%-ban elektromos energiával, illetve 100%-ban benzinnel működik, vagy ha a helyzet megkívánja, a kettőt kombinálva használja.

E-TENSE Sport üzemmód

A gázpedál, a sebességváltó, a kormánymű és a vezérelt felfüggesztés vezérlőprogramjának beállításával ebben az üzemmódban maximálisan kihasználhatja a DS 9 mechanikai lehetőségeit.

Komfort üzemmód

Ebben az üzemmódban aktiválható a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION elektronikusan vezérelt felfüggesztés. A keményebb vagy lágyabb rugózás folyamatos szabályozásával biztosítja Önnek az optimális kényelmet.

Regeneratív fékezés
Lassításkor a kerekek mozgási energiája elektromos energiává alakul. Ez akár 20%-kal növeli az akkumulátorok hatótávolságát.
E-SAVE funkció
Ebben az üzemmódban energiát takaríthat meg, hogy az út utolsó kilométereit 100%-ban elektromos üzemmódban tehesse meg. Így még forgalomkorlátozó intézkedések estén is be tud hajtani a városokba.

ÉLMÉNY FELSŐFOKON

DS 9 E-TENSE 4x4 360 modell
Kényeztesse magát a hibrid autó sokoldalúságával és egy nagy teljesítményű motor hatékonyságával! Két villanymotorjával és négykerék-meghajtásával a DS 9 E-TENSE 4x4 360 akár 360 lóerős teljesítményre is képes. Ez a plug-in hibrid motor, amely a DS 9 modellhez kínált legerősebb erőforrás, a DS Automobiles kínálatán belül páratlan teljesítményt biztosít.
A plug-in hibrid modellek előnyei
Tisztább és hatékonyabb autó
Plug-in hibrid modelljeink hatékonyságot és sokoldalúságot kínálnak: zéró szennyezőanyag-kibocsátás 100%-ban elektromos üzemmódban és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban. Mindez anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a vezetési élmény terén.
Használja ki a zöld rendszám nyújtotta előnyöket!
A zöld rendszám jelentős adózási előnyökkel jár, valamint a parkolási költségeknek is búcsút mondhat a legtöbb városban.
Csökkentse üzemanyag-fogyasztását!
Villanymotorjainak köszönhetően a plug-in hibrid autó kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint a belső égésű motorral szerelt változat. Ezért a DS 4, DS 7  vagy DS 9 E-TENSE plug-in hibrid autójával nagyobb távolságokat tud megtenni.
Csomagtér és helykínálat
A 2,89 méteres, nagy tengelytávnak köszönhetően a DS 9 tágas és kényelmes utasteret kínál. A hátul, középen elhelyezkedő, nappabőrből készült elegáns kartámasz is a kényelmet szolgálja. 510 literes kapacitásával a DS 9 E-TENSE csomagtere az egyik legnagyobb a saját szegmensében.
Speciális E-TENSE szolgáltatások
Élvezze a DS Automobiles által nyújtott szolgáltatásokat, amelyek megkönnyítik mindennapjait: vezérelje és programozza autója töltését, illetve hűtse vagy melegítse elő az utasteret a megfelelő hőfokra, közvetlenül okostelefonjáról.
A plug-in hibrid autó ereje
Az elöl, illetve hátul elhelyezett két villanymotorjával az E-TENSE 4x4 360 erőforrása akár 360 lóerőre is képes a figyelemre méltó teljesítmény érdekében.
hatótáv 
Váltson tisztább üzemre!
A plug-in hibrid autó hatótávolsága különböző tényezőktől függően változhat, mint például az időjárási körülmények, az autó sebessége vagy az Ön vezetési stílusa.
Sebesség
A plug-in hibrid autó hatótávolságát leginkább befolyásoló paraméterek közül a sebesség a legfontosabb. Állandó, mérsékelt sebesség tartásával optimalizálhatja az autó hatótávolságát.
Vezetési stílus és domborzati viszonyok
Plug-in hibrid autója különösen érzékeny a vezetési stílusra és a domborzati viszonyokra. Az Eco üzemmód kiválasztásával (a négyféle üzemmód közül), gazdaságos vezetéssel vagy a regeneratív fékezéssel akár 15% energiát is megtakaríthat.
Termikus komfort és fűtés
Nagy melegben vagy fagypont alatti hőmérsékleten az akkumulátornak kell biztosítania az utastér hűtéséhez vagy fűtéséhez szükséges energiát, ami télen akár 35%-kal több energiát igényel. Ezért előnyösebb előkondicionálni (melegíteni vagy hűteni) plug-in hibrid autóját, amíg az még csatlakoztatva van a töltőállomáshoz.
Calculez l'autonomie
Modifiez les paramètres ci-dessous et découvrez son autonomie
Számolja ki a töltési időt
Számolja ki a töltési időt a rendelkezésre álló töltési energia függvényében
Rechargez votre DS 9
Où que vous soyez
Cliquez ci-dessous pour découvrir les bornes de recharge disponibles et compatibles avec votre modèle.
Bénéficiez d'une installation sur-mesure
DS Automobiles vous accompagne dans le choix et l'installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins : de la simple prise électrique domestique à l'installation d'une wall box avec notre partenaire Free2move eSolutions.
MYDS applikáció

Információ a hatótávról

A MyDS okostelefon alkalmazás segítségével kövesse autója töltöttségi szintjét, vagy a megtehető távolságot. Amint autója töltőre kerül, a töltési sebesség és a töltés hátralévő ideje szintén megjeleníthetők.

Távoli töltés

A távoli töltés megkezdéséhez vagy a töltés programozásához használja a MyDS alkalmazást! Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb ársávú időszakban töltse autóját (országtól függően). 

Klímavezérlés a távolból

A klímaberendezés előprogramozásával még indulás előtt, töltés közben is beállíthatja az utastér hőmérsékletét, amivel megnövelheti gépkocsija hatótávolságát. 
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS CASCO+

A DS Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.

SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSEK
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .