FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT

HAVIDÍJAS AJÁNLATOK

Kiszámíthatóság és megbízhatóság

Legújabb finanszírozási akciónk keretében magánszemélyeknek és vállalkozásoknak most egyaránt megéri új DS személygépjárművet vásárolni*.

Ajánlatunk rendkívül kedvező, egyben kiszámítható és biztonságos, árfolyamkockázattól mentes (forint alapon kínált), zártvégű pénzügyi lízing konstrukció. A 24-84 hónap közötti széles futamidő választék tökéletes rugalmasságot biztosít.

 

- Kiszámítható, havi, egyenletes díjfizetés,
- Biztonságos, árfolyamkockázatoktól mentes, forint alapú finanszírozás,
- A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.Tekintsen meg néhány példát kedvezményes finanszírozásunk havi díjaira. további modellekre személyre szabott ajánlattal márkakereskedőink tudnak Önnek segítséget nyújtani. 

 

 

A finanszírozást igényelheti:
• 18. életévét betöltött, cselekvőképes, devizabelföldi természetes személyek
• Magyarországon bejegyzett jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, vállalkozások.

 

 

 

*A tájékoztatás nem teljes körű, részletekről érdeklődjön a hivatalos DS Márkakereskedőknél. Az Induló THM értéke tájékoztató jellegű, meghatározására a fenti táblázatban foglalt feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a változó kamatozású konstrukcióból következően a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén.