MEGTEKINTÉS
KOLLEKCIÓ

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

A Kollekció szellemisége

Antoine de Saint Exupérynek a transzcendenst kutató, spirituális tartalmú regényei arra ösztönöznek, hogy elgondolkodjunk önmagunkon és a körülöttünk lévő világon, és egyben emlékeztetnek bennünket az emberi tapasztalat szépségére és bonyolultságára.

 

A DS Automobiles a kiváncsi felfedező és a saját gondolataival viaskodó költő előtt kívánt tisztelegni azzal, hogy az „Utazás művészete” szlogen köré építette jelképekkel és allegóriákkal átszőtt különleges kollekcióját.

DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

A „Citadella” című regény előtt tisztelgő DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY arra buzdít, hogy a folyamatosan változó világban létrehozzuk a gondolat és a belső ellenállás tereit.

 

A DS Automobiles ehhez a kollekcióhoz, mely egyfajta himnusz az éjszakához, egy aranyos csillogású exkluzív lilásszürke árnyalatot tervezett, melynek az író híres regénye nyomán a „Vol de nuit” (Éjszakai repülés) elnevezést adta.

Kívül
Belépés az álmok világába
ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY - Oldalsó embléma

Álomvilágba hív a kollekcióhoz tervezett gilosált embléma: rajta a csillag és a repülőgép Antoine de Saint Exupéry univerzumának végtelenségét idézi. 

Minden egyes elem a kollekció névadójának, e páratlan felfedezőnek a kalandvágyó természetére emlékeztet.

Exkluzív keréktárcsák
A DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY kínálatában kétféle (19” és 20”) keréktárcsa szerepel, a legnagyobb 21” -os Magyarországon jelenleg nem elérhető.
Pazar fekete hűtőrács
A hűtőrács az univerzum végtelenségét idézi az égboltot benépesítő megszámlálhatatlan csillag mintájára ragyogó „krómgyöngyökkel”. A DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók fénysorai a kozmoszt bevilágító csillagfényt utánozzák.

"... rajta keresztül érintkezünk a csillagokkal..."

 

idézet a „Citadella” című Saint Exupéry-regényből

BELTÉR 
Varázslatos légkör

A DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY beltere a regényíró filozofikus hangnemében a saját belső fellegvár kialakításának fontosságát hangsúlyozza. 

Egy képzeletbeli város szellemében a műszerfal Criollo barna nappabőrbe öltözött, amelyet az égen fodrozódó kondenzcsík mintájára tramontanaszürke száröltéses hímzés díszít. 

A repülőgépszegecsekre emlékeztető, Terre de Cassel bézs színű gyöngyszemöltéses díszvarrás esztétikus mintájával meghitt hangulatot teremt.

Műszerfali embléma

A műszerfalat díszítő gilosált emblémán tájékozódási pont gyanánt egy narancssárga csillag látható. 

A metaforikus jelentésű égitestet egy repülőgép vázlatos profilja és a szerző, Antoine de Saint Exupéry aláírása kíséri.

Criollo-barna nappabőr ülések

A prémium kiviteli minőségű ülések Criollo barna nappabőr kárpitja a bőrből készült pilótasapkákat idézi, és ezáltal szintén a felfedezőszellemet jelképezi. 

A márka védjegyének számító óraszíjmintázat az ülőlapokon és az állítható háttámlákon otthonos, meleg légkört teremt.

Küszöbdíszlécek
A selyemfényű alumínium küszöbdíszléceken egy csillagvirág krómozott körvonalai láthatók. Mellette - a „Citadella” című regény előtti tisztelgésül - a „... rajta keresztül érintkezünk a csillagokkal...” idézet olvasható. Ez is az világmindenségben elfoglalt helyünkről való elmélkedésre szólít.

MOTORKÍNÁLAT

A DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY háromféle motorral kérhető: E-TENSE 225, E-TENSE 4x4 300, valamint az automata váltóval társított BlueHDI 130.

 

 

Valamennyi típusú meghajtáshoz 8 fokozatú atomata sebességváltó tartozik.


CSÚCSTECHNOLÓGIÁS UTAZÁS
DS NIGHT VISION (OPCIÓS FELSZERELÉS)
A DS 7 hűtőrácsába beépített infravörös kamera 50 cm és 100 m közötti távolságon belül érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. Az információ a digitális műszeregységen kerül kijelzésre, hogy a vezető felkészülhessen a helyzetre és megfelelően reagáljon. A funkció így növeli a biztonságot, és éjszaka is nyugodt vezetést garantál.
DS DRIVE ASSIST
A DS DRIVE ASSIST úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Ezzel egy újabb lépést sikerült tenni az önjáró autó felé. Az innovatív berendezés az előtte haladó gépjárműhöz igazítja a DS 7 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva a sávon belül a vezető által választott pozícióban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.
DS PIXEL LED VISION 3.0

Az intelligens DS PIXEL LED VISION 3.0 fényszórók a külső környezethez alkalmazkodva mindig az adott körülményekhez (város, vidék, időjárás stb.) igazítják a világítást, és fénysugarukat úgy irányítják, hogy az a kanyarok belső ívét is megvilágítsa.

 

A PIXEL funkciónak köszönhetően akkor sem kell az előző vagy közeledő járművek vezetőinek elvakításától tartania, ha végig távolsági fényt használ.

DS IRIS SYSTEM ÉS CHATGPT (opciós felszerelés)

A DS IRIS SYSTEM MOSTANTÓL CHATGPT-SZOLGÁLTATÁSOKAT IS KÍNÁL(i) A DS Automobiles által kínált új funkció a SoundHound Chat AI platformján keresztül kihasználja a generatív mesterséges intelligencia előnyeit. A platform több tudományterületet integrál, és a legfejlettebb nyelvi modellekkel, például a ChatGPT API-val kombinálva gyorsabb és átfogóbb válaszokat képes adni, mint a korábbi DS IRIS SYSTEM hangfelismerő rendszer. A ChatGPT a SoundHound hang- és beszédfelismerő rendszerének segítségével került beépítésre a DS IRIS SYSTEM-be. A ChatGPT-t MI nyelvi modellként arra fejlesztik, hogy mélytanuláson alapuló, emberhez hasonló válaszokat generáljon, de mivel új és fejlődő technológiáról van szó, válaszai vagy információi nem biztos, hogy teljes mértékben pontosak, helyesek, illetve objektívak. Mint minden más virtuális asszisztens esetében, javasoljuk, hogy ne hagyatkozzon kizárólag az így kapott információkra, és ne osszon meg személyes adatokat. Kérjük, olvassa el az általános szerződési feltételeket.   

A DS IRIS SYSTEM intuitív és gyorsan reagáló hangfelismerő rendszere mostantól a ChatGPT API által támogatott SoundHound mesterséges intelligenciát is alkalmazza.

DS gépjárműve ezzel egy olyan innovatív funkcióval bővült, melynek segítségével teljesen új kapcsolatot építhet ki a járművével, és olyan útitársat kap, amely még biztonságosabbá és élvezetesebbé teszi az utazásait.

Útinapló
Személyre szabott szolgáltatások
Only You
Découvrez notre programme de services sur-mesure
Contrats de service
Gagnez en sérénité avec nos offres d'entretien et d'assistance
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

DS CASCO+

A DS Casco+ teljes körű casco biztosítás, amely az Allianz Autóm MAX csomagjára épül, kiterjed:

• a gépjármű minden alkatrészére és tartozékára,

• elektromos autók esetén a hajtó akkumulátorokra, fali töltőre, töltőkábelekre is.