MEGTEKINTÉS

új DS 7 PERFORMANCE LINE

Szakértelem & dinamizmus
MERÉSZ
Karizmatikus stílus
Az új DS 7 PERFORMANCE LINE-t lenyűgöző külső megoldások jellemzik, de az Alcantara® kárpittal bevont belső és a kifinomult Performance Line díszöltések is azt bizonyítják, hogy a DS Automobiles messzemenően odafigyel a részletekre.
KÜLSŐ
Elegáns és egyedi dinamizmus
Az új DS 7 PERFORMANCE LINE fekete DS logót, valamint Performance Line emblémákat kap. A DS Wings és a tetősínek fényes feketék. A 19”-os SILVERSTONE, vagy opcionális EDINBURGH keréktárcsák tovább erősítik az autó kiállását.
BELSŐ
Letisztult mélyfekete belső
Az új DS 7 PERFORMANCE LINE különleges utastere az utazást művészi szintre emelő, egyedülálló fedélzeti élményt kínál. A nemes anyagok, mint amilyen a mélyfekete Alcantara® kárpit, olyan elegáns részletekkel egészülnek ki, mint a kimondottan ehhez a változathoz tervezett Performance Line hímzés vagy a kárminpiros, illetve pezsgőszínű díszvarrás.
Selyemfényű krómbetéttel ellátott kormány
Performance Line hímzéssel ellátott ülések
Performance Line feliratú küszöbök
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .